Zakók, kabátok

Zakók, kabátok

Harris Tweed zakók – egy igazi brit hagyomány

htw
Laxdale, Dalmore, Brava modellek. 59 900 Ft   32 900 Ft 

 

src

Sötétkék és fekete színben: 54 900 Ft 

Reda Super 110-es és 130-as szövetből

A Savile Row Company-t 1938-ban alapították, “flagship” üzlete a Savile Row 40. szám alatt található, az angol szabóság Mekkájában. Öltönyei, zakói a hagyományos angol szabászat minden stílusjegyét magukon viselik.

sr co


 

c b
Chester by Chester Barrie gyapjú zakók: 49 900 Ft 
 cb vest
Chester by Chester Barrie gyapjú mellények: 14 900 Ft 

 

A Chester Barrie szabóság szintén a Savile Row-n, a 19. szám alatt található. 1935-ös alapítása óta a “Row” egyik meghatározó szereplője.

cs s row

 


 

jl
John Lewis gyapjú és gyapjú-kasmír zakók: 39 900 Ft

 

 Az első John Lewis áruházat 1864. május 2-án nyitotta meg John Spedan Lewis és Oswald Lewis a londoni Oxford Street-en. A vállalat “flagship” áruháza ma is ugyanazon a helyen található. A John Lewis 2008-ban megkapta a királyi beszállítói címet, a “Royal Warrant”-ot, valamint ő volt a 2012-es londoni olimpia hivatalos áruháza. A vállalat tavaly ünnepelte fennállásának 150 éves évforduláját.

jl store

 


 

 nd logo

A Nino Danieli központja Veronában található, és az elegáns, klasszikus vonalakat képviseli. A márka a Corneliani S.p.A. tulajdona.

n danieli kabatok
29 900 Ft

Nino Danieli béleltnen ballonkabátok, amelyek szeles, esős időben kiváló védelmet nyújtanak. A kabát öve legombolható, így mindenki ízlésének megfelelően hordhatja.

cjones
49 900 Ft

A Carter & Jones átmeneti kabátok a klasszikus brit hagyományokhoz hűen készülnek. A derékvonalig tartó bélés biztosítja, hogy ne csak az esőtől, hanem a hidegtől is óvja viselőjét. Fekete és sötétkék színben.

Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház