Blog

Zakó farmerral – a kézenfekvő megoldás

Ha az eleganciát némi lezserséggel akarjuk párosítani, a farmer plusz zakó párosítás gyakran az első megoldás mindannyiunk fejében. És nem véletlenül: ha egy-két apró részletre odafigyelünk, akkor nehezen lehet ezt az öltözéket elrontani. Mik ezek az apróságok?

blazers

A farmer lehetőleg legyen sötét színű, kevésbé koptatott, az „elegánsabb” alomból való. Ezzel a legtöbb zakó nagyszerűen felöltöztethető. Arra azonban ügyeljünk, hogy a zakó színe ne egyezzen meg egy az egyben a farmer színével. És bizony vannak olyan mintájú és anyagú zakók, amelyek nem szeretik a farmert, hanem (gyapjú)szövet nadrágért kiáltanak!

blazers

 

l vs d

Az elegancia fokmérője: a cipő. Ha a fenti összeállításunkat az elegánsabb oldalon szeretnénk tartani, akkor érdemes ennek megfelelő cipőt választanunk. Ha a lezserség kerül előtérbe, akkor választhatunk mokaszint vagy sportcipőt lábbelinek.

shoes

Persze, a zakó+farmer párosítás nehézségét is lehet fokozni: ha például egy szmoking zakót szeretnénk így felvenni. Tom Ford és Ralph Lauren is ezt tette, mindenki döntse el, kinek sikerült jobban ...

rl  tf
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház