Blog

Franciacorta Outlet Village

2015. augusztus 17.

 

Ha mantovától északra indulunk tovább (vagy ha Velencétől megyünk nyugatra az A4-esen), Bresciától északnyugatra található a Franciacorta Outlet Village.

http://www.franciacortaoutlet.it/it/home

entr tclub desire

A Franciacorta a Mantova Outlet Village “testvére”, ezért a márkák között elég nagy az átfedés, bár van egy-két különleges bolt, amibe érdekes lehet bekukkantani.

Elegáns férfiruházati boltok között itt is megtalálható a Conte of Florence, az Enrico Coveri, a Del Mare 1911, Desiree Napoli és a Bottega del Sarto.

A textilgyártók közül az Angelico-nak és a Tollegno 1900-nak van itt üzlete. Ezekben egy normál áron kb. 500€-s öltönyt akciósan már nagy leárazásoknál 140€ körül, nyakkendőket 20€-ért lehet venni.

ldt1 ldt2 angelico

Található itt egy Verri üzlet, ami az elegáns vonalakat a divatossal ötvözi. Egy 450€-s öltönyt akciósan 190€ körül lehet megvenni, ha valakinek tetszik a Verri stílusa. (A Verri gyakran használ műszálat …) Az angolszász stílus kedvelői a Brooks Brothers outletet választhatják.

verri bb1 bb2

A Franciacorta outlet két külön említésre méltó üzlete a Boggi Milano és a Nervesa Sartoria d’Europa. Boggi üzlet már itthon is található, a Nervesa pedig nagy változásokon ment keresztül az elmúlt tíz évben, de még mindig szép darabokat lehet találni itt. Az áraikól: egy 500€–s Boggi öltöny akciósan kb. 250€-ért elvihető. A Nervesa öltönyök normál árban 290€–tól, a zakók 225€-tól kezdődnek, de a jobb darabok inkább 500€ felett kaphatók “akciómentes” időszakban. A szezonvégi nagy akciókban azért 200€ alá is mennek az árai, persze, a kínálat ilyenkor már eléggé szelektált.

boggi nervesa

Az üzletek “kakukktojása” a Flavio Briatore alapította Billionaire Couture. A képek, azt hiszem, magukért beszélnek.

bc1 bc2 bc3

Amiért néha érdemes benézni, azok a cipőik. Bár 80-90%-ban hasonló stílusúak, mint a ruháik, de mindig van néhány konzervatívabb darab, ami nagyon jó minőségben készül, és akcióban 110 -140€ körül megkapható.

bc sh1 bcsh2 helyett
inkább
bc sh3 bc sh4

A cipőboltok közül a Pollini és a Baldinini mellett az a.Testoni üzletet emelném ki, mint a legjobb minőségben készült cipők boltja ebben az outletben.

Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház