Blog

Esküvői öltöny – válasszunk körültekintően!

Amikor a Nagy Eseményre készülünk, a sok-sok teendő mellett azt is ki kell találnunk, mit is fogunk felvenni, amikor kimondjuk a boldogító igent. A menyasszony ruhája egyedi és különleges, a vőlegény azonban több dolgot is fontolóra vehet, amikor az esküvői szettjét kiválasztja:

Az nem kérdés, hogy összeállításunk alkalmi legyen, a kiegészítők: a mellény, az ing, a nyakkendő, a díszzsebkendő és a virág a gomblyukban is az Esemény ünnepi jellegét hangsúlyozza. Emellett azonban több alternatíva közül is választhatunk:

w s ws2

Egy kifejezetten erre az alkalomra szóló öltönyt veszünk, amit később azonban nem nagyon tudunk majd hordani, vagy olyan ruhát választunk, ami – praktikusan – ruhatárunk állandó darabja maradhat. Legkézenfekvőbb választás lehet – napszaktól függően - a zsakett vagy a szmoking.

zsak tux

Ha szmokingot választunk, akkor megtehetjük, hogy a mellény és a nyakkendő színét harmonizáljuk az esküvő valamilyen motívumával (a menyasszony ruhája vagy egyik kiegészítője, stb.). Ezt a hatást egy elegáns öltönnyel is sikeresen el tudjuk érni.

w w v w w v2 w w v3

Felvehetünk egy elegáns háromrészes öltönyt is, esetleg hegyes reverrel, hogy még ünnepibb legyen.

3 pc1 3 pc2

Természetesen, egy kétrészes öltöny is „felöltöztethető”, de véleményem szerint ez az összeállítás már egy kicsit „eltávolodik” az esemény ünnepélyességétől.

simple

Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház