Blog

Beyond Black – variációk öltönycipő színekre

A mindennapos öltöny viselethez sokan „automatikusan” választják a fekete cipőt. A klasszikus, sötét színekhez tökéletesen passzol , és így biztosan nem kerülünk a „komfort zónánkon kívülre”. Ha az utcán találkozunk egy elegáns szettel, amihez az illető úr barna cipőt vett fel, elismerően bólintunk, közben pedig arra gondolunk: jól néz ki, de nem nekem való ....

bs1 bs2

Ha kezünkbe is kerül egy férfi magazin, ahol szép, táblázatos formában látható, hogy melyik öltöny szín milyen cipővel hordható, túl sterilnek találjuk, nem késztet arra, hogy ki is próbáljuk. Pedig pl. a barna és a bordó tipikusan két olyan szín, ami tele van élettel, és árnyalataik száma kimeríthetetlen! Egy a fontos: ha a fekete cipő helyett elindulunk ezen az úton, mindig a konkrét összeállításunkon győződjünk meg arról, hogy valóban jól áll az adott cipő szín.

table

Vannak általános szabályok, pl. hogy a barna valamilyen árnyalata gyakorlatilag majdnem mindenhez jó, legyen az szürke, kék, barna, és erre számos jó példa is akad. A bordó szintén egy elegáns és hálás szín, különösen határozottabb anyagokkal és mintákkal ötvözve. A lényeg azonban az, hogy mi is úgy érezzük, hogy öltözetünk harmonizál, és komfortosak is vagyunk kinézetünkkel.

brown  
bord bord2

Ja, szmokingnál maradjunk nyugodtan a feketénél ...

Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház
Mister férfi divatház